Skip to content

Добре дошли в частна занималня Аладин

Частна занималня „Аладин“ се намира в квартал  Лозенец, в непосредствена близост до метростанция „Джеймс Баучър”. За първи път занималнята отваря врати за своите посетители на 15.09.2000 г. под ръководството на г-жа Соня Павлова.

Малката група , индивидуалният подход към всяко дете, ненасилствената комуникация между малки и големи, домашната среда – всичко това оформя една прекрасна атмосфера за взаимно открито общуване , развитие и творчество – в това вярваме ние и се стремим да го популяризираме, като вдъхновяваща практика за детска грижа.

Ако вашето дете е на възраст от 4 г. до 15 г. нашата Занималня ще ви подари удоволствието да бъдете пълноценни личности и в същото време грижовни родители, да развивате своята кариера, да повишавате образователното си ниво, да не прекъсвате работата си и личните си ангажименти. Докато Вие сте на работа, ние ще бъдем до вашето дете и ще му помогнем да расте щастливо и безгрижно, опознавайки себе си и заобикалящият го свят.

Занималня Аладин предлага подготовка за ученици от I-VII клас, на текущия учебен материал, писане на домашните работи, допълнителни упражнения, тестове и задачи.

Работи се с всяко дете индивидуално за ежедневно затвърждаване на учебния материал. По желание се провежда допълнително почасово обучение в удобно за учениците време по свободно избираеми предмети:

  • Английски език
  • Български език
  • Математика

Занималня Аладин разполага с модерна база, в която е осигурено всичко необходимо,както за обучението на децата, така и техният отдих. Работи се с малки групи от 5-10 ученика, което позволява индивидуален подход към всяко дете.

Заниманията се водят на две смени всеки ден от 8.00-12.30 и 13.30-18.00 часа.

В събота и неделя работим от 9.00-12.00 часа за допълнителни курсове и частни уроци. За родителите, които са заети предлагаме почасово гледане на децата.

Call Now Button